Články z našich výletov za krásami sveta aj nás samotných

AHA blog

Pripravujeme

11.01.2024

Momentálne pripravujeme pre Vás všetky aktuálne informácie a hneď ako budú k dispozícii Vás budeme informovať.

V deň nášho odletu dul naliehavý severák, zmrzla som za tú chvíľu, kým som prebehla do autobusu smer Viedeň. No v okamihu, ako sa za mnou zatvorili dvere, zavládlo teplo na duši. Prvé spoločné fotografie, kolujúce cukríky, keksíky, požičané vreckovky a veľa smiechu, to ma úplne vtiahlo. Sem vyústili naše dlhé prípravy, nekonečné telefonáty s...

Toto je už v našich aktivitách klasika, AHA dovolenky. Dve terapeutky Irenka a Vierka, a tentokrát aj náš kolega Tibko. Hurá, hurá, ideme na Srílanku. Meditovať, cvičiť, spoznávať. Sami seba a krajinu, tak ako je to našim zvykom.

Nie sme cestovná kancelária a už vôbec nie organizátor maximálne pohodlných "all inclusive" výletov. Na AHA víkendy a AHA dovolenky vyberáme pekné miesta a snažíme sa vytvoriť príjemné prostredie a sprievodný program, celé to však robíme preto, aby sme mali kam vziať ľudí, ktorí sa neboja objavovať nové okolo seba aj v sebe, ktorí chcú liečiť svoje...

Vaše otázky: Je AHA Bali obmedzené vekom, kondíciou, zdravotným stavom?

I LOVE BALI VI

19.01.2017

Ako sa povie po Bálijsky ďakujem? Čo je to cak cak cak? Ako tam neurobiť trapas? Trocha z dejín, súčasnosti a kultúry Bali. Krátky Bálijský slovník.

BALÍme sa na BALI (Čo si vziať do kufra, čo do lietadla a čo nechať doma.)

I LOVE BALI V

14.01.2017

O opičom parku gekonoch, o mori, ktoré sa stratilo, o zime na rovníku a najmä o tajomstve správneho cestovateľského postoja - cestou na Bali, aj na ceste životom.